Lamborghini Countach teaser
Lamborghini Countach teaser
Lamborghini Countach teaser
Lamborghini Countach teaser

Hold pusten – ny Countach, snart

Lamborghini vil gjerne fortelle oss at de kommer med en ny Countach. Foreløpig har de gjort det med fire irriterende teaserbilder. Søndag skal de avduke hele bilen.

Publisert Sist oppdatert

Først fikk vi et bilde av en lang, slak profil under et laken. Opplagt en bil, og opplagt en Lambo, siden bildet sto på en Lambo-side. Det eneste jeg kan si til det er at bilen virker ikke på langt nær så dramatisk som den første Countachen.

Med den bilen etablerte Lamborghini og Marcello Gandini en kileform som gjør alle andre kileformer banale.

Men hva det er for noe, aner vi ikke.

Tre nye bilder gjør det imidlertid litt lettere å tyde.

Først detaljer fra en front der en smal, svart grill deler øvre og nedre del av karosseriet, akkurat som på originalen.

Og akkurat som på originalen står det countach med små bokstaver på styrbord side. Eneste forskjellen er at bokstavene er litt mer kantete. De skal antakelig harmonere med det nye formspråket.

Bildet av motordekslet forteller også litt. I hvert fall at det er en V12-motor der. Sannsynligvis en LPI 800 – på-langs-motor, plassert bak og hybrid med sånn omtrent Sians kraft-produksjon. Den gjorde 785 hk.

Det siste bildet viser litt av karosseriet bak sidevinduet. Litt Huracan med en luftspalte der åpningen har noen svarte innslag som også er originale Countach detaljer. Tanklokket kan like godt være til lading som til noe flytende, så ikke la deg distrahere av det.

Om dette er en one-off, en spesialmodell i begrenset opplag, eller en forsmak på ny produksjonsmodell aner vi ikke.

Men disse bildene er ikke slengt ut helt tilfeldig. Bilen er allerede på plass i Monterey og skal avdukes søndag. Du skal få mer informasjon da.

Dersom det har vært noen spørsmål vil vi få alle svarene da.

Se video her: https://twitter.com/i/status/1424762948292169734

Powered by Labrador CMS