Micra C+C i februar

De første norske journalister kjører i dag Nissans nye åpenbaring, Micra C+C. Når bilen kommer til Norge i februar, får vi se om den kan hamle opp med konkurrentene.

Publisert Sist oppdatert

Bils Trygve Bæra er blant de tre norske journalistene som i dag kjører Micra C+C i Portugal. Hans inntrykk kan du lese mer om i neste utgave av Bil.

Bilen kommer med to alternative motorer, en 1,4-liter på 80hk og en 1,6-liter på 110hk – samme motor som leveres i Micra 160SR. Nyheten blir ikke priset før nærmere jul siden den skal håndteres av den nye, nordiske Nissan-organisasjonen. Det foreligger derfor heller ikke konkrete salgsmål.

Nærmeste konkurrenter til bilen er Opel Tigra Twin Top og Peugeot 206CC. Dermed bør vi vel kunne anta at Micra C+C får en startpris på under 250.000 kroner i rimeligste utgave.

PS!
Under press fra norske journalister lettet den nordiske Nissan-organisasjonen litt mer på sløret mandag kveld. De fortalte at Micra C+C får en startpris på under kr 240.000 med 1,4-liters motor og utstyrsnivå Techna. Billigste Opel Tigra Twin Top koster til sammenligning kr 232.800.

Bilen vil også bli levert med automatgear fra våren 2006 – da kun i kombinasjon med 1,6-literen.

Powered by Labrador CMS