Ny direktør i Berner

Christian Scheffold (bildet) er ansatt som ny administrerende direktør for Berner Norge.

Publisert Sist oppdatert

Christian Scheffold (44) har jobbet for Berner konsernet de siste 10 årene.

I hans siste stilling var han ansvarlig for Berners internasjonale Salgs- og Markedsavdeling i Berners hovedkontor i Künzelsau i Tyskland.

Scheffolds mål er å videreutvikle veksten og etablere Berner som en av de 3 beste leverandører i bilindustrien og i byggebransjen i Norge.

Berner-konsernet er en ledende direkteselger i Europa av forbruksvarer og verktøy i bygg- og auto bransjen, i tillegg til industri. Med Caramba har de også opparbeidet mange års erfaring innen utvikling, produksjon og markedsføring av tekniske kjemikalier til spesialister.

Berner har 8.500 ansatte, hvorav 5.000 salgskonsulenter, som betjener kunder innen bygg- og autobransjen. Selskapet omsetter for rundt 1 milliard euro årlig.

Mer enn 2.500 salgs representanter i auto er ansvarlig for mer enn 300.000 kunder i Europa, deriblant autoriserte bilforhandlere, uavhengige forhandlere, lakk- og karosseriverksteder, Truck & Transport, landbruksverksteder og andre.

Av kunder på europeisk nivå kan nevnes Ford, Opel, Michelin, Same Deutz Fahr og Hyundai. I det skandinaviske markedet har Berner i tillegg kunder som Scania og Bilia.

På det norske markedet betjener Berner kunder som Falck, Rep Tek og bilverkstedene.

Produktspekteret består av rundt 80.000 artikler på et europeisk nivå. Det omfatter DIN- og standarddeler, håndverktøy og el- og luftmaskiner, et bredt spekter av kjemiske produkter, forbruksmateriell rundt bilen og personlig verneutstyr til de profesjonelle verksteder.

I tillegg tilbyr Berner et bredt spekter av tjenester. Berner tilbyr blant annet full C-Part service til sine kunder, for å redusere bestanden og øke tilgjengeligheten av forbruksvarer i verkstedene.

Powered by Labrador CMS