Nye diagnoseprodukter fra TEXA

I høst lanseres Texa flere nye produkter, med Axone4 som den største nyheten.

Publisert Sist oppdatert

Den populære Navigator TX-serien oppgraderes med TXC - trådløs interface for person/varebil og MC.

Nytt i høst er at Navigator TXT nå støtter alle softwarene IDC4 leveres i, som er BIKE-CAR-TRUCK-AGRI & MARINE. Navigator TXT og TXC er Pass-Thru kompatible SAE J2534.

Oppdateres kontinuerlig
IDC4 softwaren, som nå oppdateres 4 ganger pr år, blir tilgjengelig for kontinuerlig oppdatering. Når Texa har ny software klar, varsles bruker idet IDC4 startes opp, og ny versjon lastes ned online.

Den største nyheten er Axone4 en UMPC (Ultra Mobile PC) diagnosedisplay. Denne har en 9,7” TFT touch skjerm med en oppløsning på 1280x1024.

Axone 4 har innebygget akselerometer, slik at skjermbilde vises horisontalt og vertikalt. Siste generasjon Intel Atom prosessor, 2 Gb Ram og 32 Gb SSD hardisk, uten bevegelige deler.

Texa har utviklet en ny diagnoseinterface for de håndholdte testerne Direct, PAD & Axone 4 Navigator Nano.

Dette er en liten interface, med 16 pin OBD kontakt Nano som settes direkte i bilens diagnosekontakt. Vekten er redusert med 85% i forhold til tradisjonelle løsninger.

Godkjent av Opel
Tidligere i år lanserte Texa Konfort 700-serien, den nye serien av servicestasjoner for klimaanlegg.

I juli kunne Texa meddele at Opel, Chevrolet Europe og Vauxhall har godkjent Texa Konfort 760R og Konfort 770S servicestasjon for klimaanlegg.

Konfort 760R er godkjent for bruk på biler med R134a kjølegass, mens Konfort 770S, er godkjent for HFO1234yf kjølegass.

Konfort 770S har blitt spesielt utviklet for å møte de strenge krav tyske bilprodusenter har gjennom VDA. For å sikre Opels godkjenning, demonstrerte Texa de høyeste standarder når det gjelder produksjon, distribusjon og service.

Konfort 700 serien har godkjenning av Tüv Rheinland.

TEXA produkter importeres til Norge av Elektro Partner AS i Drammen.

Powered by Labrador CMS