Wallenius Wilhelmsen Logistics utvider i Russland

Større aktivitet i Russland gjør at Wallenius Wilhelmsen Logistics åpner kontor i Moskva, i tillegg til sin tilstedeværelse i St Petersburg.

Publisert Sist oppdatert

.
Det russiske markedet for kjøretøylogistikk er, etter en kort nedgang i 2009, i vekst. Moskva er knutepunktet for denne virksomheten i Russland.

Byen er også et knutepunkt for flere tog- og lastebil selskaper, som er viktige samarbeidspartnere i Wallenius Wilhelmsen Logistics ambisjonen om å levere fabrikk-til-forhandler løsninger for sine kunder - både til lands og til vanns.

Moskva-kontoret ligger i Kalanchevskaya gate 16, like Leningradskiy jernbanestasjonen. Det skal drives av Boris Kaportsev, Corporate Account Manager for "Rolling equipment customers", og Dmitri Vostrikov, Corporate Account Manager for "Auto customers".

St. Petersburg-kontoret skal fortsatt være Wallenius Wilhelmsen Logistics hovedkontor i Russland. Med sin havn er byen det primære stedet for import og eksport, og base for mange av selskapenes kunder og speditører.

Wallenius Wilhelmsen Logistics har vært i drift i Russland siden 2003, og etablerte et heleid avdelingskontor i St. Petersburg i 2009.

Om Wallenius Wilhelmsen Logistics
Leverer globale shipping-og logistikkløsninger for produsenter av biler, lastebiler, tungt utstyr og spesialisert last. Selskapet har også spesialisert seg på å håndtere komplisert last som jernbanevogner, strømaggregater, gruveutstyr og yachter.

Powered by Labrador CMS