Toyota Auris Verso
Foto: Carparazzi©
Toyota Auris Verso
Foto: Carparazzi©
Toyota Auris Verso
Foto: Carparazzi©
Toyota Auris Verso
Foto: Carparazzi©
Toyota Auris Verso
Foto: Carparazzi©
Toyota Auris Verso
Foto: Carparazzi©

Ny familiebil fra Toyota

Toyota Verso har aldri oppnådd samme salgssuksess som erkerival VW Touran i Norge. Men kanskje kan det hjelpe når bilen neste år kommer i ny utgave.

Publisert Sist oppdatert

Fra Corolla til Auris

Det er bilder av neste generasjon Verso vi kan vise i dag, og selvsagt skal den kompakte flerbruksbilen baseres på Corolla-erstatteren Auris.

Hvorvidt Auris-navnet skal benyttes er imidlertid uklart, sannsynligheten er nok stor for at bilen - i alle fall i Norge – vil følge i fortsporene til sin forgjenger og kun lyde betegnelsen Verso. Det er ekstra liten grunn til å anta noe annet nå som Yaris Verso er ute og den Avensis-baserte Verso-utgaven ikke selges i Norge.

MELD DEG PÅ og motta gratis nyhetsbrev hver dag

Uansett navn skal altså modellen dele plattform og en rekke komponenter med Auris. Dette vil blant annet inkludere et rikholdig utvalg av drivlinjer, enten du foretrekker bensin- eller dieselmotor.

Avensis-look

Men utseendemessig tyder disse bildene på at bilen vil dele design med neste generasjon Avensis som skal på markedet første halvår 2009.

HER ER SPIONBILDER AV NYE AVENSIS

Dagens Verso kom på markedet i 2004 og fikk en ansiktsløfting i fjor.

SMARTE LILLE IQ KOMMER OGSÅ PÅ MARKEDET I 2009

I Norge har den de siste årene vært markedsført med modellbetegnelsen Verso mens den på andre markeder lyder navnet Corolla Verso.

Det skal bli interessant å se hva markedsførerne legger opp til med den nye modellen som blir en del av Toyotas tunge produktoffensiv i 2009.

Når kommer bilene til Norge? Sjekk vår oppdaterte kalender

Over 1500 gratis tester fra bladet Bil

Over 20 000 bruktbiler til salgs

Priser og data for alle nye biler

Powered by Labrador CMS