Daewoo Nubira: Prisgunstig Nubira stasjonsvogn - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Prisgunstig Nubira stasjonsvogn
LANSERING: Daewoo Nubira stasjonsvogn er leveringsklar fra neste måned. Er du ute etter en velutstyrt stasjonsvogn til under kr 200.000 er dette et alternativ du bør vurdere. Men vil du ha den med Daewoo-logo må du skynde deg.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
Vår medarbeider som prøvekjørte bilen på tysk autobahn i juli rapporterte om en støysvak og komfortabel bil med høyt utstyrsnivå. Nå er det klart at bilen får en prislapp på 194.950 kroner, noe som gjør den svært attraktiv sammenlignet med japanske og europeiske konkurrenter.

Mens Pininfarina og Giugiaro sto for utformingen av henholdsvis Nubira sedan og kombikupéen Lacetti, er stasjonsvognen formgitt i Daewoos eget designsenter i Bupyong i Korea. Samtlige modeller deler for øvrig plattform og en rekke komponenter.

I Norge skal bilen selges i én utstyrvariant med betegnelse SX og en 1,6-liters motor på 109hk. Siden vil det også komme en dieselvariant, men ikke før alle Daewoo-modellene har skiftet navn til Chevrolet i februar 2005 (se egen artikkel).

Nubira stasjonsvogn får et høyt utstyrsnivå som blant annet omfatter manuelt klimaanlegg, kjøleboks i hanskerommet, solbrilleholder og høyde/lengdejusterbart ratt. Fire kollisjonsputer og fem nakkestøtter er standard sammen med 40/60 nedfellbar bakseterygg som gir et bagasjerom på fra 400 til 1410 liter.

Bilene blir videre utstyrt med antispinn samt skivebremser foran og bak med 4-kanals ABS og EBD (elektronisk bremsekraftfordeler). Blant komfortdetaljene nevner Daewoo elektriske vindusheiser foran og bak, elektrisk oppvarmede og regulerbare speil, radio med CD-spiller og seks høyttalere samt fjernstyrt sentrallås.

Nærmeste konkurrenter til Nubira stasjonsvogn i størrelse blir Octavia og Volvo V50. Den er dermed større en både Golf og Corolla og gir mye bil for pengene.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: