Peugeot 508: Skreddersydd - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Skreddersydd
BILTEST: Den norske favorittbilen krysset med SUV og gitt en smak av premium. Både Volkswagen Passat Alltrack og Peugeot 508 RXH går for borteseier.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Stasjonsvogn er fortsatt like norsk som strikkegenser og langrennsski. Behovet for å frakte med seg store deler av husholdingen minst en gang i uka har presset frem et behov for plass.

Når vi i tillegg er bosatt i et land der mangel på smør og flygeledere er den største bekymringen, bør det heller ikke komme som en overraskelse at det samme landet etterspør firehjulsdrift. Med hanglende veistandard og ekspressutbygging av hyttetomter tar vi stadig på oss tøffere oppgaver.

508 RXH og Passat Alltrack kombinerer to egenskaper som gjør den velegnet for Norge. Den økte fremkommeligheten mange leter etter i en SUV, med den betydelig større plassen man har i en tradisjonell stasjonsvogn. Bil tok med seg bilene ut på varierte landeveier, bykjøring og en godt over gjennomsnittet krevende hyttevei.


LES VIDERE:
- Del 1
- Del 2
- Vårt valg
- Testvurdering og poeng Peugeot 508 RXH
- Testvurdering og poeng Volkswagen Passat Alltrack
 
Først publisert i Bil 10-2012.
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: