Renault Koleos: En ny Koleos - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img
2 bilder i galleri
En ny Koleos
Renault er på plass i Beijing når bilutstillingen åpner der neste uke. Trekkplasteret er en ny Koleos.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

Jeg er blant en håndfull nordmenn som har kjørt Renault Koleos. I 2008 ble en liten gruppe norske journalister flydd til Marokko for å prøvekjøre den første Renault-SUVen.

Bilen hadde mye til felles med «fetter» Nissan X-Trail, blant annet imponerende terrengegenskaper. Av en eller annen grunn ombestemte importøren seg, så Koleos kom aldri til Norge gjennom offisielle kanaler. Men den er solgt i en rekke andre markeder.

Nå kommer en helt ny Koleos, og Renault har valgt å legge introduksjonen til den internasjonale bilutstillingen i Beijing som åpner neste uke.

Nykommeren blir en viktig del av Renaults produktoffensiv som har gitt en rekke nye modeller som Kadjar, Talisman og Megane de siste par årene.

Ifølge Renault har de vektlagt å gi Koleos global appell slik at den kan styrke Renault på eksport-markeder, inkludert Kina hvor de nylig åpnet ny fabrikk i Wuhan.

Renault lover en fremtoning som skiller seg ut fra konkurrentene i det såkalt D-segmentet, og et påkostet og komfortabelt interiør med rekordgod plass. I tillegg skal den mestre terrengkjøring.

Bilen skal avdukes av toppsjef for Renault-Nissan, Carlos Ghosn, 25. april.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: