Toyota : Off-road på Rudskogen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Off-road på Rudskogen
Førstkommende helg arrangerer Norsk Landcruiser klubb (NLCK) treff med gjørmekjøring på Rudskogen. Du må ikke kjøre Toyota for å delta, og det fullt mulig å bare svinge innom og titte på aktivitetene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Pål Henning Pettersen som er organisator forteller at området til KNA Østfold Offroad klubb på Rudskogen er variert og til dels svært utfordrende, og at man kan kjøre med alt fra originale 4x4 biler rett fra fabrikk til ekstremt ombygde kjøretøy.

Traseene består av alt fra bratte skrenter til gjørme og bekkefar. Du får et godt inntrykk av anlegget ved å se på videoen fra fjorårets arrangement nederst på siden.

- Dette er ganske så spektakulært og morsomt å se på, så vi ønsker publikum hjertelig velkommen. Norsk LandCruiser Klubb har leid området og skal ha treff her hele. Det blir kjøring med alle typer Toyota Landcruiser. De eldste er fra 70-tallet og opp til helt nye, forteller Pettersen.

I tillegg til medlemmene fra NLCK deltar også biler fra KNA Østfold Offroad Klubb. Selv om du ikke er medlem av noen av organisasjonene har du mulighet til å delta ved å løse en engangslisens for 400 kroner per dag som inkluderer dagslisens og forsikring.

Arrangementet starter fredag klokka 16.00 og avsluttes søndag samme tid. Du finner flere detaljer og program på denne linken

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: