Nissan : Bygget for sol og strand - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
18 bilder i galleri
Bygget for sol og strand
Sol og sommer er for mange ensbetydende med sjøliv. Nissan USA har bygget det de anser som den ultimate strandbilen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Titan Surfcamp henter inspirasjon fra 60- og 70-tallet da surfe-entusiaster kjørte sine hjemme-tilpassede biler til en egnet strand og ble der hele helgen. Ja, enkelte ble der nok hele sommeren igjennom.

Her er det plass nok til både surfebrett, kano og fiskestenger, telt å sove i og baldakiner som gir svalende skygge når sola er på det mest intense, samt solcelledrevet dusj for å få spylt bort sand og svette, for bare å nevne noe av alt utstyret.

Konseptet er basert på Nissans full-size USA-truck, Titan XD Diesel Midnight Crew Cab, med en 5,0-liters V8 dieselmotor under panseret. Bilene produseres i Canon, Mississippi.

Les også: Nissan med barskere Navara

Kabinen har god plass til fem, og på planet og langs sidene får du med deg det du trenger av pikkpakk for en aktiv langhelg ved kysten.

Trucken har fått ekstra bakkeklaring etter montering av et fabrikkgodkjent løftesett. Så er den utstyrt med hjulutrustning som er egnet for å ta seg frem i løs sand.

Har du fått med deg denne sportsbilen på ski?

(saken fortsetter)

Interiøret i Titan Surfcamp er av det røffe slaget. Setene er trukket med stoff tilsvarende det som brukes i våtdrakter, og på gulvet ligger tykke gummimater så man enkelt skal få fjernet sand og søle.

Les også: Nissan i Star Wars

Nissan har kreert noen spenstige konsepter de siste årene, og vi kan regne med at flere står i kø. Alle biter som er benyttet i byggingen av Surfcamp er tilgjengelige handelsvarer i USA. 

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: