Toyota Supra: Supra på Goodwood - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
13 bilder i galleri
Supra på Goodwood
Toyota har med seg en prototyp på nye Supra til Goodwood Festival of Speed denne helgen. Men vi kan vise seg mer enn Toyota gjør frivillig.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

«Legenden vender tilbake» er uttrykket Toyota bruker når de snakker om sin nye Supra. Og de som har opplevd tidligere versjoner av Supra, har nok høye forventninger til bilen som skal lanseres i første halvår 2019.

Vi har allerede servert den i flere omganger her på BilNorge, både i form av spionbilder og via konseptbilen som sto utstilt i Genève i mars. 

Toyota og BMW samarbeider som kjent om dette prosjektet der nye BMW Z4 og den kommende Toyota Supra går gjennom en felles utviklingsprosess og skal bygges på samme plattform.

På Goodwood deltar Toyota med en prototyp av Supra i det populære bakkeløpet. Denne er kamuflert i fargene som benyttes av Gazoo Racing – hvitt, rødt og sort. Bilen skal rattes av to som har fulgt utviklingen tett, sjefingeniør Tetsuya Tada og testfører Herwig Daenens.

Toyota bekrefter at nye Supra vil være tro mot originalen, med frontmontert rekkesekser og bakhjulsdrift.

I tillegg til prototypen på Supra vil Toyota også vise showmobilen Toyota GR Supra Racing Concept - et forslag til hvordan fremtidens Le Mans-biler kan se ut, samt vinnerbilen fra årets 24-timersløp på Le Mans.

For at du skal få et bedre inntrykk av hvordan produksjonsbilen vil se ut, har Automedia laget datamanipulasjoner som kan gi en god pekepinn. Det ser ut som entusiastene har god grunn til å glede seg videre.

Se og hør den her:

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: