Volkswagen T-Roc: Her er T-Roc Cabrio - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
11 bilder i galleri
Her er T-Roc Cabrio
SPIONBILDER: Her kommer en ny Volkswagen for ekskursjoner på varme sommerdager.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Volkswagen har bekreftet at de skal bygge en toppløs moro-utgave av T-Roc, og her er de første spionbildene samt en datamanipulasjon som kan gi en god ide om hvordan modellen vil se ut.

Vi møtte bilen som konsept allerede på Genève-utstillingen i 2014, så planene har nok ligget og godgjort seg en stund.

I 2016 viste Volkswagen T-Cross Breeze Concept, men den blir neppe realisert med mindre interessen for toppløse SUV-er skulle ta helt av.

De ferske spionbildene er tatt i nærheten av Nürburgring hvor de fleste produsenter utsetter sine prototyper for hardtesting i høye hastigheter.

Produksjonen av T-Roc Cabrio skal i gang fra 2020, og bilen skal bygges i et antall på rundt 20.000 i året ved VW-anlegget i Osnabrück – den tidligere Karmann-fabrikken – som i dag blant annet produserer de store SUV-ene Touareg og Porsche Cayenne.

Volkswagen-sjef Herbert Diess har sagt at SUV-er blir stadig viktigere for merket og antydet at rundt 40 prosent av det globale VW-salget vil kommer fra SUV-er i 2020.

Allerede i dag har Volkswagen et av bransjens bredeste SUV-utvalg med Touareg, Tiguan i to lengder, T-Roc samt den snart debutklare T-Cross.

I USA selger de sin lokalprodusert Atlas. Denne produseres også i Kina under bete gnelsen Teramont for salg lokalt samt i Midtøsten og Russland. I tillegg kommer altså denne åpne modellen på markedet om et par år.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: