Skoda : Kamiq – hva skjer? - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
22 bilder i galleri
Kamiq – hva skjer?
SPIONBILDER: Interessen for den nye SUV-en fra Skoda som skal avdukes i Genève har vært skyhøy. Nå har våre fotografer sett den ekte varen på veien, og den ser ikke spesielt sexy ut.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Bildene viser to nærmest umaskerte biler, og for å være ærlig syns jeg de ser grå og kjedelige ut, langt fra like sexy som konseptbilen Vision X vi møtte for et år siden og skissene Skoda har sendt ut som teasere

Bildene antyder en SUV som har svært mye til felles med Scala – modellen som skal erstatte Rapid, Skodas innstegsmodell. Rasjonell, men gørr kjedelig.

Vi får håpe den lette maskeringen på disse bilene er der for å villede oss, og at bilen vi møter i Genève om noen uker blir helt annerledes. Det skal ikke store grepene til for å lykkes med det. Andre lykter kan for eksempel gjøre underverker.

Les også: Kamiq på innsiden

Det vi vet om bilen er at den med en lengde på rett under 4,30 meter blir større enn søskenmodellene Volkswagen T-Cross og Seat Arona. Men i forhold til Scala blir den både kortere og får mindre bagasjerom.

Ved introduksjonen får Kamiq tradisjonelle drivlinjer, 3-sylindrede 1,0-litere og firesylindrede 1,5-litere.

Det er antydet norsk lansering på ettersommeren, men vi forventer flere detaljer når vi møter Skoda-folket i Genève neste måned.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: