Porsche : Porsche simulator-turné i Tromsø - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné i Tromsø
En måneds tid fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

Sist uke startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sine meget avanserte og realistiske simulatorer hvor en rekke av verdens mest kjente baner er lagt inn.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø sist uke og er i dag og i morgen i Trondheim før turneen går videre sydover. Her er Trond Hylles rapport fra Tromsø:

Turneen har hatt en knallstart i Tromsø med god aktivitet i butikken og mange nysgjerrige deltakere på simulatoren. 

I Tromsø ble det kjørt Catalunya GP, og bestetiden ble satt av Glenn Key (bildet) med tiden 1:41:500 En vanvittig sterk rundetid med Porsche RSR fra GTE klassen!

Turneen går videre, og neste stopp er i dag fra kl. 17:00 til 22:00 og tirsdag 26. mars fra klokken 17:00 til 21:00 hos Porsche Center Trondheim.

Her blir det nok en stor konkurranse hvor vinneren får en tur til Rudskogen Motorsenter 19. mai for å kjøre banerigget Porsche 718 Cayman mot de andre vinnerene fra hvert Porsche Center.

Ta gjerne turen innom Porsche Center Trondheim for å prøve ditt racingtalent i den beste simulatoren som finnes i hele Norden!

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: