Porsche : Porsche simulator-turné i Trondheim - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné i Trondheim
En måneds tid fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For en ukes tid siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sine meget avanserte og realistiske simulatorer hvor en rekke av verdens mest kjente baner er lagt inn.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim før den i disse dager befinner seg i Ålesund. Her er Trond Hylles rapport fra Trondheim:

Nok en runde av den nasjonale simulatorkonkurransen hos alle Porsche Center i Norge er gjennomført, denne gang i Trondheim hvor det var stor aktivitet på simulatoren.

Totalt 50 personer fikk delta i konkurransen om å få kjøre Porsche 718 Cayman i konkurranse på Rudskogen under Porsche Carrera Cup Scandinavia som går av stabelen den 18. og 19. mai.

I Trondheim kom blant annet Bilsporttalentet 2017, Theodor Olsen, helt fra Hamar for å delta.  

Det var dog den lokale vinneren av fjorårets NM-runde i Simracing GP, Sindre Setsaas som vant overlegent med sine 1:20:621 på den legendariske banen Laguna Seca i USA hvor det tilfeldigvis befinner seg to nordmenn for å kjøre Intercontinental GT Challenge denne helgen, Dennis Olsen og Christian Krognes.

Sindre Setsaas kjører i år full sesong i VLN på Nürburgring med en BMW M240i cup bil sammen med tyskeren Moritz Oberheim og nordmannen Inge Hansesætre. Allerede i første løp forrige helg kjørte de inn til en solid fjerdeplass i sin klasse. 

Sindre Setsaas er tidligere norgesmester i gokart år 2015.

I dag klokken 17-21 kan man delta i konkurransen hos Porsche Center Aalesund mens ferden går videre sydover til Bergen og Stavanger neste uke.

Se kartet under for den videre turneen.

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: