Porsche : Porsche simulator-turné i Bergen - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Porsche simulator-turné i Bergen
En måneds tid fremover kan du prøve Nordens mest avanserte racing-simulator om du besøker et Porsche-senter. Nederst i artikkelen finner du en oversikt over datoer.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2019).

Twitter RSS
bsgif

I bladet Bil nummer 4-2019 handler bilsportsaken om simulator-racing som har en stor tilhengerskare i Norge. Noen av våre beste hevder seg faktisk helt i verdenseliten.

For et par uker siden startet Trond Hylle en reise Norge rundt med sine meget avanserte og realistiske simulatorer hvor en rekke av verdens mest kjente baner er representert.

Kampanjen kjøres i samarbeid med Porsche Norge og Rudskogen Motorsenter.

Ved å besøke ditt lokale Porsche-senter kan du teste simulatoren gratis, og vinneren på hvert sted kvalifiserer seg til en finale der det skal kjøres raceriggede Porsche 718 Cayman på Rudskogen Motorsenter i mai.

Kampanjen startet i Tromsø og har vært innom Trondheim, Ålesund og Bergen før den i dag befinner seg i Stavanger. Her er Trond Hylles rapport fra Bergen:

I Bergen ble det kjørt på den flotte banen Brands Hatch hvor totalt 60 Porsche-entusiaster fikk prøve seg i den avanserte simulatoren.

Det var god kjøring på samtlige deltakere. Tidene varierte fra 1:53:511 til vinnertiden som ble 1:24:500 satt av Andreas Gidske.

Andreas er dermed lokal vinner og skal til Rudskogen 19. mai for å kjøre banerigget Porsche 718 Cayman! 

I dag er siste mulighet for å kjøre i Stavanger fra kl. 15:00 til 21:00. Her blir det kjørt på banen SPA Francorchamps! Kom gjerne innom!

Turneen fortsetter neste uke til Arendal og Porsgrunn – se kartet under for den videre reisen.

pic
 
toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: