Ny knallhelg for Dennis Hauger - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Ny knallhelg for Dennis Hauger
Dennis Hauger har kjørt to løp i det tyske Formel 4-mesterskapet i helgen, og igjen har han vist seg fra sin beste side.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Denne helgen gikk løpene som oppvarming til Formel 1, så Dennis har fått vist seg frem for et stort publikum, samtidig som viktige Formel 1-personligheter har vært til stede på banen.

Den norske 16-åringen var raskest på fredagens trening, men slet litt mer i kvalifiseringen.

– Det var litt forskjell på den frie treningen og kvalifiseringen hvor jeg slet litt med å finne grepet etter at Formel 1-bilene hadde vært utpå i tillegg til at temperaturen var lavere. Jeg gjorde ikke en perfekt jobb i første kvalifisering, men andreplass i andre kvalifisering var nok det beste jeg kunne får ut av bilen, sier Dennis.

Han endte med femte startspor i første kvalifisering og posisjon to i den andre.

– I første løp fikk jeg en god start og holdt et høyt tempo. Jeg klarte å manøvrere rundt bilen foran meg og avansere i feltet, fortsetter han.

Til slutt hadde han bare sin egen teamkollega foran seg, men Dennis klarte å ta seg forbi.

– Dessverre kjørte teamkollegaen min av banen. Jeg var foran ham og på utsiden, ga ham nok rom på innsiden, men det endte likevel med at han kjørte av banen, konstaterer Dennis.

– I Race 2 var starten bra, jeg kom først av gårde. Men så underestimerte jeg ting og ble tatt litt på senga da Arthur Leclerc klarte å ta seg forbi meg. Jeg hadde ikke like høyt tempo i det andre løpet, men likevel er jeg godt fornøyd med seier og andreplass denne helgen, konkluderer Dennis Hauger.

Med helgens resultater har han avansert fra 9. til 3. plass i den tyske serien, samtidig som han kjemper i toppen i dent italienske mesterskapet.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: