Østberg suveren i Sigdalsrally - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Østberg suveren i Sigdalsrally
Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen vant denne helgen Sigdalsrally, den første runden i årets Rally-NM i sin Citroen C3 R5.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Rallyet besto av åtte fartsprøver på til sammen 92 kilometer, og gikk på gode vinterveier med issåle og brøytekanter. Det ble avsluttet med 9,58 kilometer Power Stage, etter samme modell som i VM.

Mads og Torstein vant alle åtte etapper, og var til sammen 1 minutt 27,9 sekunder før nummer to, Anders Grøndal, med svenske Thomas Thunstrøm på tredjeplass.

Ettersom Thunstrøm kjører utenfor NM, ble det Trond Sveinsvoll, også han i Citroen C3 R5, som tok den siste pallplassen i første NM runde.

Dette var det første løpet på vinterføre for Mads og Torstein siden Rally Sweden i fjor.

Mads har jobbet tett sammen med Citroen i hele 2019 med hensyn til utvikling av bilen, og mye har skjedd gjennom denne perioden.

– Jeg er veldig godt fornøyd. Vi gjorde forskjellig testing av oppsett, og det vi endte med virker nærmest perfekt, sier Mads Østberg.

Han er nå svært fornøyd med bilen, og sier det er godt å se at farten stemmer med følelsen, også når de sammenligner seg med konkurrentene.

– Det er også positivt med en god opplevelse, og samtidig se at teamet fungerer perfekt, før vi starter første VM-runde, Rally Monte Carlo, neste helg, sier Østberg.

Mads og Torstein skal kjøre full VM-sesong for Citroen i WRC2. De har også en runde til i NM på programmet, Rally Finnskog, første helgen i februar.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: