Volkswagen Tiguan: Mer krutt i Tiguan R - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
14 bilder i galleri
Mer krutt i Tiguan R
SPIONBILDER: Oppi alt elbilstyret er det interessant at noen tenker lystige biler også. Her er for eksempel en typisk familiebil med 300 hester.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Selv om Volkswagen er mest kjent for trauste familiebiler, har de noen sportslige innslag i familien også. Golf GTI og GTD har for eksempel vært med i årevis, og det har kommet enda sintere R-utgaver av Golf med så mye krefter at firehjulsdrift nærmest er obligatorisk

Fire år etter lanseringen av generasjon to er tiden moden for et ansiktsløft av Tiguan – bilen vi ser her.

Men da våre fotografer tok en nærmere titt oppdaget de at dette ikke var noen helt ordinær Tiguan, og at det ikke bare var stylingen som kom fra R.

For et år siden lanserte Volkswagen en R-utgave av T-Roc, og nå legger folkene i R-divisjonen med motto «muskler med diskresjon» en siste hånd på det som skal bli Tiguan R.

Fire eksosrør med tilsvarende design som hos T-Roc R og Golf R mer enn antyder at det under panseret sitter en toliters turbomotor med 300 hestekrefter og 400 Newtonmeter – minst! 7-trinns DSG-kasse og 4Motion får kreftene effektivt ned i underlaget.

Vi har plottet inn facelift av Tiguan i september på lanseringskalenderen, så kanskje det blir mulig å bestille en Tiguan R som julegave til deg selv?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: