Veteran på plass i Geneve - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Veteran på plass i Geneve
Giorgetto Giugiaro brukte Genève som utskytningsrampe for mange av sine beste karosserier lenge før han startet Italdesign i 1968. Han er der i år også.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Giugiaro tegnet for både Bertone og Ghia før han startet for seg selv. Og flere av hans kreasjoner derfra hadde oppsiktsvekkende premierer i Genève.

Da han endelig sto på egne ben brukte han også den sveitsiske messen trofast. Jeg tror ikke han har hoppet over en eneste en.

Ei heller etter at han solgte hele selskapet til Volkswagen-gruppen i 2015. Og da fortsatte han som om intet hadde skjedd, med nytt designfirma sammen med sønnen Fabrizio.

GFG Style heter det, initialene til far og sønn.

Nå har jeg en følelse av at jeg egentlig ikke har vært lamslått av det de har gjort de siste årene – jeg er for eksempel ikke sikker på om jeg husket å få med deres Kangaroo i mine mange snutter fra Genève 2019.

Og jeg vet jo heller ikke om jeg kommer til å ta bølgen når de har avdukingene i Genève neste uke. Men de sender i hvert fall et teaserbilde der de lover tre konseptbiler, hvorav to er verdenspremierer.

Og den tredje da?

Jeg regner med at det er den grønne – den forreste av de tre på bildet – for den har de allerede presentert på hjemmesiden sin, som en 2030-bil – en «Electric Hyper SUV» som er rettet mot Saudi Arabia.

«From Riyadh to Geneva» er tag-linjen der.

Takk for invitasjonen, jeg lover å stikke innom, og forhåpentlig kommer jeg til å bruke litt mer oppmerksomhet på innsatsen denne gangen.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: