Kineser går til Brabus - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img
3 bilder i galleri
Kineser går til Brabus
Premium-merket til Great Wall har nettopp sluppet noen skisser av en oppjazzet utgave av VV7-SUV-en. De har gått til Tyskland etter hjelp.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Det er ikke lenge siden VV7 fra WEY debuterte. I fjor høst en gang. Nærmere bestemt møtte vi dem på bilutstillingen i Frankfurt

WEY er prestisjemerket til Great Wall, og derfor er det vel ikke så underlig at de lager enda mer prestisje med den nye VV7 GT.

Og selvfølgelig klarer man å legge på noen sportslige over- og undertoner hjemme i designavdelingen i Shanghai, men enda mer prestisjete blir det selvfølgelig om man får et av de europeiske motehusene til å hjelpe.

De har faktisk gått til Brabus som vel egentlig først og fremst forbindes med Mercedes (og litt Smart).

Fra disse skissene er det ikke lett å se hvilkes store inngrep som er gjort.

Vi har en front som kanskje er blitt litt skarpere både i grill og i utforming av lysene. Det er sikkert gjort noe bak også, siden den enden dominerer den ene av skissene.

Men vi ser jo også at det er litt spoiler-aktig, både bak og foran, og at det legges vekt på skikkelig hjul – sikkert 21-tommere og 265 mål. 

Hva riddere og lanser og hester og sverd og skjold har å gjøre med en WEY VV7 GT by Brabus skjønner jeg imidlertid ikke. Det blir kanskje forklart når vi får den i metall og karbon og skala 1:1.

 Det sies at den skal vises i slutten av mai.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: