BMW 1-serie cabriolet
BMW 1-serie cabriolet
BMW 1-serie cabriolet
BMW 1-serie cabriolet
BMW 1-serie cabriolet

1-serie med taket av

Det blir ikke ståltak på BMWs lille cabriolet. Her er de første bildene av bilen med taket nede.

Publisert Sist oppdatert

Endelig ble det sol i München – våre spioner lå klar i buskene for å sørge for at du får se de første bildene av BMW 1-serie med taket nede. Så langt har alle bildene vi har vist dere vært med taket oppe.

Etter at nye 3-serie Coupe-Cabrio tok et steg opp, både i størrelse og pris, har det blitt plass til en rimeligere BMW cabriolet i modellrekken.

Stofftak

I motsetning til de fleste andre som introduserer nye åpne biler har BMW valgt tradisjonelt stofftak på sin 1-serie. Fasongen på taket vil bidra til å gi 1-serie coupepreg med taket på.

Den noe enklere takløsningen bidrar til å øke prisforskjellen til 3-serie, samtidig som det etter alt å dømme også bidrar til å gi bagasjeplass til to personer.

Alene i klassen

Etter alt å dømme vil cabrioletutgaven av 1-serie komme i salg neste år, og bidra til økt oppmerksomhet og popularitet for de minste fra BMW. Særlig ettersom verken Audi eller Mercedes har noen konkurrenter i denne klassen.

Motoralternativene blir stort sett de sammen som vi finner i dagens 1-serie, trolig også med et utvalg av dieselmotorer.

Powered by Labrador CMS