BMW 1-serie
Datamanipulasjon: Carparazzi©
BMW 1-serie
Datamanipulasjon: Carparazzi©
BMW 1-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie
Foto: Carparazzi©
BMW 1-serie
Foto: Carparazzi©

Her er neste BMW 1-serie

Her er de første bilder av neste generasjon BMW 1-serie. Selv om den er kamuflert i typisk BMW-innpakning, kan vi avsløre en del detaljer om nykommeren.

Publisert Sist oppdatert

Det var i 2004 dagens 1-serie kom på markedet, parallelt med at erkerival Audi lanserte sin A3 Sportback. Siden har modellen kommet med tre dører, som 2-dørs coupé og som cabriolet.

Men selv om 1-serie fikk en lett facelift i fjor høst, er tiden snart moden for neste generasjon.

Først ut er 5-dørsutgaven som er avbildet her – godt kamuflert. Likevel har de dyktige medarbeidere hos Carparazzi fremskaffet datamanipulert illustrasjoner som gir et inntrykk av bilens utseende. De har også greid å hoste opp litt mer dybdeinformasjon.

Går nye veier

Mye tyder på at BMW vil fortsette med å skape nye segmenter. Selv om det fortsatt ikke er tatt noen endelig beslutning, kan en av disse være en forlenget kombikupé, eller sportback om du vil, med bedre plass i baksetet. Dette for å tilfredsstille amerikanske kunder.

Kombikupeene vil trolig bli lansert i 2011, mens de andre variantene vil følge suksessivt i årene fremover.

BMW X1 lanseres i september

Motormessig vil også neste generasjon 1-serie ha et rikholdig utvalg – fra kompakte firere for bensin og diesel utviklet i samarbeid med PSA, til BMWs egne seksere. Og innen 2011 er nok både hybrid og el-drift sannsynlige drivlinjer.

SJEKK VÅR LANSERINGSKALENDER FOR ALLE ÅRETS NYHETER

Powered by Labrador CMS