Konklusjon

Publisert

Testen

Egentlig er det svært lett å velge bil i denne klassen. Her er det nemlig hjertet som bestemmer. Velger du en BMW, skyldes det neppe at den er noen tiendeler raskere fra 0 til 100 km/t, men kanskje på grunn av utstyr, kjørefølelse og utstråling. BMW 320i er vårt valg hvis det er komfort det handler om. Den tunge og gedigne følelsen preger hele bilen fra interiøret til kjørekomforten.

Når noen i testlaget velger Lexus IS 200, har det blant annet med ønske om problemfritt bilhold å gjøre. Lexus har vist at de har verdens mest problemfrie biler, og da er det ingen ulempe å slekte på Toyota. Interiøret er ikke like påkostet som i BMWen, men de sylkvasse kjøreegenskapene veier opp for dette og gjør at de som liker biler med sportslig karakter finner det i større grad i Lexusen enn i BMWen.

I valget mellom en BMW 320i og en Lexus IS 200 er det umulig å gjøre et dårlig valg. Forskjellene i komfort og kjøreegenskaper er minimale, det samme gjelder plass og ytelser. Her er det karakteren som er den største forskjellen. IS 200 er for den som vil ha en sportslig kjøreopplevelse, mens BMW 320i tiltaler de som vil ha en litt mer dempet kjørestil, men den er akkurat like potent som IS 200.

LES VIDERE:
- Priser og tekniske data

Powered by Labrador CMS