Nye Peugeot 308 er priset og salgsklar

Uansett om du foretrekker bensin, diesel eller hybrid finner du et alternativ når Peugeot Norge nå lanserer nye 308 i to karosseriformer.

Publisert Sist oppdatert

Rimeligste modell får en startpris på 289.000 kroner, og for 309.000 får du stasjonsvognen 308 SW.

Viktigst på det norske markedet blir imidlertid de ladbare hybridene, med henholdsvis 180 og 225 hestekrefter. Hybrid-modellene har en startpris på 359.900 for det importøren betegner som «en godt utstyrt bil med utstyrsnivået Active».

308 er en av Peugeots viktigste modeller. Dagens modell har vært en stor suksess og er solgt i over sju millioner eksemplarer siden lansering. I Norge er imidlertid interessen mer begrenset – hittil i år er det ifølge OFV registrert totalt 28 biler mot 53 samme periode i fjor.

Kundene kan velge en dynamisk sportslig 5-dørs kombi, som med en lengde på hele 436,7 cm er 11 centimeter lenger enn forgjengeren. Går man for stasjonsvognen, vil et bagasjerom på opptil 608 liter være til glede mange norske familier.

For begge variantene er akselavstanden økt med 5,5 centimeter - noe som gir økt plass og komfort til baksetepassasjerene.

– Nye Peugeot 308 i hybridutgave gir kundene mulighet til å gjøre unna det meste av hverdagskjøringen utslippsfritt, samtidig som de har rekkevidde nok når situasjonen krever det, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen.

Batteriet er på 12,4 kWt og gir en elektrisk rekkevidde på 60 km for modellen med 180 hestekrefter og 59 km for modellen med 225 hestekrefter. Begge kombinerer en effektiv bensinmotor med en elektrisk motor på 110 hestekrefter i kombinasjon med en 8-trinns automatgirkasse.

Både 5-dørs kombi og stasjonsvognen leveres i tre utstyrsnivåer: Active, Allure og GT.

Les mer om nye 308 her

Salget av både 5-dørs kombi og stasjonsvognen SW starter nå. Først ut er kombien som er på plass allerede i oktober, mens 308 SW er på plass rett etter nyttår.

– Vi ser frem til å tilby en luksuriøs 308 med et fantastisk design og den første bilen som bærer vår nye logo! 308 vil fortsatt være en viktig bil for Peugeot fremover, og et bidrag til elektrifiseringen av stadig flere modeller, sier Hensel.

Powered by Labrador CMS