Essai Fiat 500 X
Essai Fiat 500 X

Renderinger

En Fiat med potensiale

Fiat er begrenset representert i Norge. For øyeblikket er det kun den elektriske 500 som selges her, men om noen år kan situasjonen være en annen.

Publisert

Fiat får som de øvrige merkene i Stellantis-konsernet i løpet av de nærmeste årene tilgang til nye plattformer som skal danne grunnlag for en rekke nye modeller. Blant dem kan være en helt ny Fiat 500 X.

Crossover-modellen har vært på markedet siden 2014 og er populær i en rekke markeder som en høyreist familiebil. Den er nær beslektet med Jeep Renegade som også er borte fra programmet i Norge.

Vår illustratør har laget renderinger av hvordan neste generasjon 500 X kan se ut ved å inkorporere Fiats nye designspråk.

Han ser for seg en bil som vokser i størrelse slik at den skal inn i C-SUV-segmentet som er et av de mest populære og samtidig mest konkurranseutsatte i Europa.

Som nye Fiat 500 vil også X-utgaven benytte retrodesign kombinert med moderne styling som blant annet kommer til syne gjennoBm elegante LED-lykter.

Økte dimensjoner vil gjøre bilen enda mer familievennlig med mer plass til så vel passasjerer som bagasje.

Fiat har sagt de skal være hel-elektriske innen 2030, så selv om en 500 X skal leveres med mild-hybrid bensinmotor vil den etter alle solemerker også tilbys som ren elbil. Dermed kan den også bli et interessant alternativ i vårt marked.

Vi gjør oppmerksom på at dette er rene spekulasjoner fra vår side basert på renderinger fra vår dyktige illustratør.

Essai Fiat 500X 1.3 FireFly Turbo 150 DCT Club restylé
Fiat 500 X - Rendering: Jean Francois Hubert / SB-Medien©
Essai panoramique n°1568 Présentation Fiat 500X Cross Restylage 2018
Fiat 500 X - Rendering: Jean Francois Hubert / SB-Medien©
Powered by Labrador CMS