A-Klasse 200 Turbo
A-Klasse 200 Turbo
A-Klasse 200 Turbo
A-Klasse 200 Turbo
A-Klasse 200 Turbo

A-Klasse med Turbo

Mercedes-Benz utvider modellfamilien i den nye generasjonen A-Klasse med en ny toppvariant. Den nye Mercedes-Benz A 200 Turbo har en motoreffekt på 193 hk og er tilgjengelig i Norge fra oktober.

Publisert Sist oppdatert

I likhet med øvrige A-Klasse-varianter leveres den nye A 200 Turbo både som 5-dørs-versjon og som 3-dørs. Startprisen på 5-dørs varianten er kr. 376 200, og på 3-dørs kr. 367 200. Uansett variant kan kjøpere av A 200 Turbo velge mellom design- og utstyrsversjonene Avantgarde og Elegance, uten å betale noe ekstra.

Standardutstyret omfatter også 16-tommers aluminiumsfelger, den nyutviklede 6-trinns gearkassen, multifunksjonsratt, hastighetsavhengig servostyring med såkalt Steer Control og ESP. Og større, ventilerte bremseskiver med en diameter på 288 millimeter skal sikre at A 200 Turbo har bremseegenskaper som svarer til større motoreffekt.

A 200 Turbo har, takket være sandwich-konseptet, selvfølgelig de samme fordelene som en ordinær A-Klasse. I tillegg til et høyt sikkerhetsnivå, bekreftet av de maksimale 5 stjernene i Euro-NCAP-ratingen, betyr det plassutnyttelse og fleksibilitet. Blant annet kan den tilgjengelige innvendige plassen til for eksempel fritids-/sportsutstyr økes til opp til 2,75 meters lengde og opp til 1995 liters volum.

Doble eksosrør kjennetegner A 200 Turbo bakfra. I tillegg tilbyr nå Mercedes-Benz en attraktiv sportspakke til alle A-Klasse-varianter. Pakken inkluderer 17-tommers lettmetallfelger, en perforert, matt sølvfarget grill, sportspedaler med gummiknotter, sportsgearspak, sportsratt trukket med perforert skinn og et kombiinstrument med sølvfarget bakgrunn.

Powered by Labrador CMS