Program for turneen
Program for turneen
Mercedes-Benz SLR McLaren

Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz A-Klasse

Mercedes-Benz SLR McLaren

Mercedes-Benz SLR McLaren

Mercedes-Benz SLR McLaren

A-Klasse på Norges-turné med SLR

I dag går startskuddet for roadshowet til nye Mercedes-Benz A-Klasse. A-Klasse skal på Norges-turné i to måneder og med seg på slep har den en av Norges dyreste og råeste biler - nemlig Mercedes-Benz SLR McLaren til kr. 4 958 500,-

Publisert Sist oppdatert

Onsdag 2. februar går showet videre til Bertel O. Steen-forhandleren i Lillestrøm og sånn fortsetter showet på kryss og tvers i Norge helt til midten av mars.

Litt om A-Klasse og SLR
Den 10. september 2004 kom den helt nye A-Klasse, med 3- og 5-dører på veiene. ”Baby-mercedesen har ført til at flere har råd til å kjøpe Mercedes-Benz og nå skal den altså rundt i landet å vise seg frem.

SLR er ikke og kommer ikke til å bli et vanlig syn på norske veier, men nå skal også den få vist seg frem. Hittil er 5 kontrakter for SLR skrevet i Norge. Under panseret arbeider et Mercedes-AMG V8 drivverk. Med et sylindervolum på 5,5 liter og en mekanisk skruekompressor, oppnår motoren en maksimal effekt på 626 hk (460 kW) og et maksimalt dreiemoment på 780 Newtonmeter fra 3250 o/min – en verdi som holder seg konstant over et bredt turtallsområde opp til 5000 o/min. 0 til 100 km/t gjør denne super-sportsbilen unna på 3,8 sekunder, til 200 km/t tar det 10,6 sekunder og fra stående start til 300 km/t går det bare 28,8 sekunder (foreløpig verdi).

  • Mercedes-Benz-forhandlere
    (Programmet for turneen står under bildene)
  • Powered by Labrador CMS