Spør om A-klasse

Hva lurer du på om nye Mercedes-Benz A-klasse? Nå har du muligheten til å spørre ekspertene.

Publisert Sist oppdatert

Nye Mercedes-Benz A-klasse er ikke langt unna, og nå er det endelig klart for første prøvekjøring. Jeg skal til Kroatia og sjekke den ut denne uken, så nå har du muligheten til å la meg ta med dine spørsmål om bilen ned til ekspertene som er til stede.

Selv er jeg mest spent på to ting:

Hvordan kjører bilen?
Nye A-klasse sitter på en modifisert utgave av plattformen dagens A-klasse er basert på. Som sine forgjengere er den dermed forhjulsdreven, ingen hadde vel forventet endring på det, nå som selv BMW har tenkt å gjøre sin kompaktbil forantrekkende.

Hvordan fungerer det nye multimediesystemet?
Ja, vi har faktisk kommet dithen at infotainment er så omfattende at det er noe av det viktigste med en ny bil. For mange er det kanskje til og med det viktigste.

MBUX – Mercedes-Benz User Experience – er navnet på neste generasjon multimediesystem fra tyskerne, og en omfattende artikkel om det finner du her. Men jeg har enda ikke fått prøvd det, og som den tech-nerden jeg er gleder jeg meg faktisk en hel del til det.

Et par spørsmål jeg regner med vil komme, kan enkelt besvares slik:

Motorutvalget med tekniske spesifikasjoner finner du i denne artikkelen, og ja, det kommer A-klasse AMG etter hvert. Minst én, men jeg blir ikke overrasket om det kommer to, slik Mercedes nå gjør med både C-klasse, E-klasse og flere til.

Priser? De vet vi ikke enda, men kanskje vi får vite mer om det på prøvekjøringen.

Alle andre spørsmål kan dere mer enn gjerne fyre inn til meg via denne linken. Vi snakkes!

Powered by Labrador CMS