Opel Adam Rocks Concept
Opel Adam Rocks Concept
Opel Adam Rocks Concept
Opel Adam Rocks Concept
Opel Adam Rocks Concept
Opel Adam Rocks Concept

Adam skal rocke

Opel lanserer et nytt konsept basert på lille, kule Adam i Genève neste måned. Her får vi servert mini-crossover på en ny måte.

Publisert Sist oppdatert

Det mest spesielle med Adam, bortsett fra et kult utseende, er muligheten for individualisering. Ifølge Opel kan man velge mellom 61.000 eksteriør-varianter og hele 82.000 interiører. Dessuten har den et infotainment-system som utnytter mulighetene i din smartphone.

LES: Våre førsteinntrykk av Adam

Men Opel stopper ikke der. Til Genève tar de med seg et nytt konsept, Adam Rocks, som byr på enda flere muligheter for de som ønsker en bil med spesielt utseende og muligheter.

De betegner Adam Rocks som en urban mini-crossover. Med sine tre dører og kompakte mål – en lengde på 3,70 meter – skal den i tillegg oppvise muskuløse gener og muligheter for vind i håret.

Den er inspirert av urbane Parkour-utøvere, de som anser hindringer som utfordringer og søker frihet utenfor de tradisjonelle idrettsarenaer. Den er høyere og bredere enn en vanlig Adam og har et stofftak som kan skrelles av og legges over C-stolpene.

- Adam Rocks er designet for moteinteresserte, aktive sjåfører som vil skille seg ut fra mengden og er bare ett av mange eksempler på hva vi ser for oss av muligheter for Adam i fremtiden. Flere eksempler vil følge, sier Malcolm Ward, designansvarlig for Opel / Vauxhall.

Powered by Labrador CMS