Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S
Opel Adam S

Hottere Adam

Opel viser Adam Rocks i gryteklar utførelse i Genève, men de har også en ekstra hissig utgave av Adam å by på.

Publisert Sist oppdatert

Adam S får en nyutviklet 1,4-liters bensinmotor med 150 hestekrefter og et dreiemoment på 220 Newtonmeter – nok til å gjøre kompakte Adam til en liten hissigpropp.

Opel lover en toppfart på 220 km/t, men sier foreløpig ikke noe om hvor lang tid den trenger for å nå 100 km/t.

Ingeniørene har også spesialtilpasset chassiset for å gi Adam S en mer direkte og skarpere styring.

Bilen som står utstilt i Genève er nært opp til en kommende produksjonsmodell, og har også fått oppgraderte bremser fra OPC med 16-tommers skiver foran, og 15-tommers skiver bak. De nye 18-tommers felgene har dekk i dimensjonen 225/35.

Bilen som står i Genève er rød med antrasittgrått tak og en spesialdesignet spoiler. I tillegg har Adam S en rekke tøffe eksteriørdetaljer, som karbonutseende på logolisten i grillen og speilhusene.

En ny frontspoiler sørger sammen med sideskjørt og en redesignet støtfanger bak for å understreke det sportslige uttrykket. I tillegg har Adam S fått sotede ruter bak samt LED-kjøre- og baklys.

Innvendig finner du sportsseter fra Recaro i Morrocana og skinn, som tar igjen designtemaet «Red`n Roll». Pakken består også av røde skinndetaljer på ratt, girkule, håndbrekk og toppes med røde dekorsømmer.

Fører og passasjerer nyter godt av elektronisk styrt klimaanlegg og Opels avanserte IntelliLink infotainment-system som lar dem koble opp og utnytte sine smarttelefoner best mulig.

Powered by Labrador CMS