Chevrolet S3X
Chevrolet S3X

Knallsuksess for nye Chevrolet

Amsterdam (BilNorge.no): En uke etter at Daewoo skiftet navn i Norge til Chevrolet beskriver importør og forhandlere overgangen som en ”knallsuksess”. Direktør Trond Magnusssen i importselskapet sier forhandlere har hatt besøk av interessenter som aldri tidligere har vurdert en bil under navnet Daewoo.

Publisert Sist oppdatert

- Det er blitt en helt ny tid for vårt merke, sier Magnussen. Det er blitt interesse for bilene vi aldri tidligere har opplevd. Det er tydelig at navneskiftet har vært riktig og alle forhandlere beretter om større trafikk enn noen gang tidligere.

- Mange kontrakter?

- Kjøp av ny bil er ikke impulshandling og det vil ta litt mer tid til vi kan lese resultatene i antall kontrakter. Men jeg føler at våre forhandlere nå arbeider med flere interessenter enn tidligere.

- Er interessen størst for Chevrolet eller tilsvarende Daewoo som er 20.000 kroner billigere?

- Så uten tvil for Chevrolet. Det er der vi nå har fokuset, men det er gode tilbud for de Daewoo-bilene vi har på lager i Norge.

Ny SUV endelig klar
Chevrolet ved flere anledninger vist prototypen av den nye SUV’en som skal produseres i Korea. Først var planen å selge en Chevrolet Niva produsert i Togliatti i Russland. Men så kom fabrikken med en ny S3X modell, og dermed ble planene om import fra Russland skrinlagt. På bilutstillingen i Amsterdam står en nesten ferdig S3X klar og fabrikken har bestemt seg for å produsere bilen.

- Vi har fått beskjed om at det blir salgsstart i Norge fra sommeren 2006, sier Trond Magnussen. - Det blir den første av en serie nye modeller fra Chevrolet.

- Noe nytt om pickup fra Chevrolet i Brasil?

- Det foreligger ingen avklaring. Det forhandles fortsatt om motorprogram, men det er hevet over tvil at interessen for den nye modellen er meget stor i flere land i Europa – ikke minst i Norge. Vi håper at bilen vil komme med en moderne dieselmotor.

Powered by Labrador CMS