Mercedes-Benz SLR McLaren utgave nummer 1000
Mercedes-Benz SLR McLaren utgave nummer 1000

SLR til tusen

En moderne, men klassisk, Mercedes-Benz modell feirer produksjonsmilepæl på McLaren Technology Centre i Woking.

Publisert Sist oppdatert

McLaren SLR nummer 1000 har rullet av produksjonsbåndet i England. Kjøretøyet, som er sortlakkert og varemerket med det unike karbonskallet, er designet for en kunde i Japan.

I mai 2004 gikk "Det 21ste århundres Sølvpil" til produksjon i Woking, nær London. Siden da har SLR McLaren selverklært seg blant sportsbilentusiaster rundt i verden som en fascinerende kombinasjon av banebrytende nyskapning og forvaltning av en legende.

SLR blir bygd eksklusivt for hånd, og resultatet er påvirket av Mercedes-Benz' produksjonssystem og McLarens ekspertise med hensyn til bygging av sportsbiler. Hver arbeidsstasjon er bemannet av spesialister, også lakkeringen. Modellen gjenskaper både den tradisjonelle og den nyskapende dyktigheten til Mercedes-Benz.

Skallet, dørene og panseret er lagd kun av unike sammensetninger av karbonfiber, og markerer at det brukes dyre materialer fra flysektoren og Formel 1 i produksjonsbiler.

Lokalene til McLaren Technology Centre gir ikke bare optimale tilstander for supersportsbilen, men den svarer også til forventningene til det eksklusive klientellet. Produksjonssenteret ble designet av den verdensberømte arkitekten Lord Norman Foster, og er også stedet der Team McLaren Mercedes Formel 1 racingbiler blir utviklet og bygd.

Powered by Labrador CMS