BMW X6 M
Foto: Carparazzi©
BMW X6 M
Foto: Carparazzi©
BMW X6 M
Foto: Carparazzi©
BMW X6 M
Foto: Carparazzi©
BMW X6 M
Foto: Carparazzi©

X6 som
M’er

Luftinntak på sidene og doble rør på begge sider, som på våre spionbilder, sier X6 M selv om BMW ikke vil bekrefte at den eksisterer.

Publisert Sist oppdatert

Carparazzifotografene overrasket denne bilen, som ikke var særlig vanskelig å identifisere. Og dersom X6 virkelig kommer i en M-versjon, vil den havne i en klasse for seg, der verken Cayenne eller ML63 AMG beveger seg. Dette vil i så fall bli en virkelig Hyper-Crossover.

Selvfølgelig modifisert understell, mer og lavere plastic foran og bak, med mer aggressive hull til luftinntak og –utslipp. Slikt tilhører jo standardoppskriften, sammen med forsterkede bremser og modifikasjoner til kjørehjelp-elektronikken. Innvendig vil det selvfølgelig også skje noe.

Men det det egentlig er spørsmål om er hva det er som vil drive denne bilen. Det var umulig å avgjøre ut fra den bilen vi traff, men det spekuleres selvfølgelig i at 507-hesteren, 5 liter og V10, fra M5 vil bli benyttet.

Mer sannsynlig er det vel imidlertid at det ryddes plass til 4,4-liters V8 motoren, og da med et dobbel-turbo anlegg. Det vil i så fall bety at det er første gang en M-modell blir utstyrt med kompressor-hjelp.

Powered by Labrador CMS