Mini Crossman
Foto: Carparazzi©
Mini Crossman
Foto: Carparazzi©
Mini Crossman
Foto: Carparazzi©

Mini satte Luxor på hodet

Selv om verken lokalt politi eller sikkerhetsvaktene på Luxor Hotel i Las Vegas vil snakke om det, har vi sikret oss bilder av en Mini som forårsaket et voldsomt oppstyr sist lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Las Vegas Metro Police fikk melding om et mistenkelig kjøretøy kl 9.20 PM lørdag kveld. Det medførte at den store parkeringsplassen utenfor Luxor Hotel ble stengt for biler og fotgjengere i cirka halvannen time, midt i beste showtid.

Heldigvis fant politiet ingen eksplosiver, men etter 9/11 er de som kjent på vakt for alt som lukter det minste mistenkelig.

I dette tilfellet var det en Mini Crossman med europeiske skilter. Og som om ikke det var skummelt nok, hadde den i tillegg en mistenkelig boks med noe som så ut til å inneholde arabisk skrift stroppet fast.

LES: Crossman – den store Mini

Vi er usikre på om noen hos Mini har fått med seg hva som er skjedd eller om de fortsatt befinner seg i et casino eller på et av de mange luksushotellene i Las Vegas.

Bilen på bildene er i alle fall godt forankret på stedet – og en lapp i frontruta forteller at sikkerhetsvaktene på Luxor vil ha et ord med vedkommende før han eller kun prøver å kjøre av gårde.

Egentlig kan vel Mini-folkene være takknemlig for at bilen bare ble utstyrt med parkeringslås på hjulet – det kunne jo gått langt verre om politiets bombespesialister hadde tatt seg av den.

Powered by Labrador CMS