Larvik Bilmesse

Bil og Show:

Besøk Larvik Bilmesse i helgen

Larviks merkeforhandlere samler seg til bilmesse i Jotron Arena helgen 27. og 28. januar. Byens syv forhandlere er med på arrangementet, og i tillegg får de besøk av en helt spesiell bil, til glede for store og små. Inngangen er helt gratis.

Publisert Sist oppdatert

Larvik Bilmesse gir deg muligheten til å oppleve hele 12 forskjellige utstillere og hele syv forhandlere under ett og samme tak. På denne måten kan du prøvesitte, drømme, bestille, sammenligne og rett og slett føle deg fram til din neste bil på ett og samme sted, uavhengig av forhandler, og slippe å reise rundt til mange forskjellige steder.

Arrangør Ole Martin Holthe i Liaison Holthe.com AS og Bilmesser.no har fulle dager hvor alt fokuset er å gjøre klar til en bilopplevelse for hele familien.

– Dette er et morsomt konsept å markedsføre og det er all grunn til å glede seg til helgen. Det er stor stas å fylle hele 2200m2 med bil for store og små. Denne messen har tradisjon med å vise frem nye personbiler, men i år får du også litt mer bredde i bilopplevelsen, sier Holthe.

Larvik Bilmesse har blitt arrangert siden 2020 med opp mot 2000 besøkende hvert år siden oppstarten, noe som gjør den til ett av Larviks største arrangementer. Selve messen er helt gratis for alle besøkende og kan by på rundt 20 forskjellige merker. En av forhandlerene med mest bredde i merkene er Bilservice.

Daglig leder Roger Bakke har vært med i alle år og forteller:

– Vi gleder oss stort til å bli med på årets Bilmesse! Vi har blant annet fått låne Ford Bronco som blir en veldig morsom bil å vise frem. I tillegg har vi helt nye Volvo EX30 og nye Xpower fra MG med oss. Standen vår er full av biler!

Bilder fra tidligere utstillinger (saken fortsetter)

Larvik Bilmesse
Utstillere Larvik Bilmesse 2024
Larvik Bilmesse
Larvik Bilmesse
Larvik Bilmesse
Larvik Bilmesse

En annen aktør som gleder seg er MotorForum som har fått ny daglig leder siden forrige messe. Peter Nordberg ser frem til å møte bransjekollegaer og bilinteresserte til helgen.

– Larvik Bilmesse er en god tradisjon for bilbransjen i Larvik og en fin måte å møte både nye og gamle kunder på. Vi forhandler Mitsubishi, Renault og Hongqi og har blant annet med oss Hongi E-HS9 og Renault Megane E-Tech. Vi deler også ut en gratis EU-kontroll til en heldig vinner som besøker messen.

Som en ekstra opplevelse har arrangøren også fått tak i en vaskeekte amerikansk politibil sist sett på Tv2s program Broom for kort tid siden og på Grenland Bilmesse.

– Ja, vi er så heldig gå få besøk av en helt vaskeekte amerikansk politibil som man prøvesitte og teste ut. I tillegg til alle de fantastiske nye bilene fra suverene forhandlere i Larvik avslutter arrangør Ole Martin Holthe.

Åpningstider:

· Lørdag 11.00 – 15.00

· Søndag 12.00 – 15.00

Gratis inngang:

· Last ned billetter på bilmesser.no

Utstillere:

· Toyota Larvik

· Bertel O. Steen Larvik

· Bil-Service

· Mobile Larvik

· MotorForum Larvik

· Møller Bil Larvik

· Gjermundsen Auto Larvik

· Faugstad Elektro

· MA Rusfri trafikk

· Ramstad Bakeri

· Politibil

· Kiosk og cafe

Powered by Labrador CMS