Dennis Hauger i Bahrain

Formel 2 og Formel 3:

Sesongdebut for Hauger og Stenshorne

For første gang har to nordmenn vært i aksjon samtidig under en Formel 1-weekend – Dennis Hauger i Formel 2 og debutanten Martinius Stenshorne i Formel 3.

Publisert Sist oppdatert

Dennis Hauger noterte fjerde beste tid i kvalifiseringen og hadde dermed et godt utgangspunkt for helgen. Dessverre klarte han ikke å utnytte mulighetene og endte på 8. plass i både fredagens sprintløp og lørdagens hovedløp.

– Jeg hadde problem med clutchen i starten av fredagens løp og tapte flere plasseringer. Jeg måtte derfor bruke dekkene hardere enn jeg normalt ville gjort for å avansere i feltet. Dermed ble dekkene slitt og jeg mistet flere plasseringer på slutten, sa Dennis etter fredagens løp.

Han håpet selvsagt på et bedre resultat i hovedløpet, men slik gikk det ikke.

– Dette var frustrerende, igjen slet jeg med grepet. Mulig jeg pushet for hardt i første fase på softdekkene. Nå har jeg en jobb å gjøre sammen med teamet. Dette var ikke sesongstarten jeg så for meg, men det er heldigvis fortsatt 26 løp igjen, var lørdagens kommentar.

Et lyspunkt var at Dennis noterte beste rundetid, så han fikk med seg totalt 6 poeng for helgens innsats. Allerede om en uke skal han kjørte nye løp i Jeddah i Saudi-Arabia.

Martinius Stenshorne fikk også en tøff sesongstart da han kun noterte 22. beste tid i kvalifiseringen. Men 18-åringen fra Hokksund kjørte to gode løp og avanserte kraftig. I fredagens sprintløp ble han nummer 11 og lørdag endte han på 14. plass.

Martinius får en vesentlig lengre pause enn Dennis – hans neste løp er i Australia 22.-24. april.

Powered by Labrador CMS