Illustrasjon

Gratis bilunderholdning

Ny BBC Top Gear-kanal i Norge

Mange bilentusiaster har gjennom årene hygget seg med BBC Top Gear. Fra i dag kan en rekke av programmene ses gratis på Pluto TV.

Publisert Sist oppdatert

Pluto TV fortsetter å gi nordmenn topp underholdning – uten at du trenger å betale. Fra 15. august får nemlig verdens mest ikoniske bilmagasin på TV sin egen kanal på Pluto TV.

Fra å skli rundt racerbaner i skinnende superbiler til å kjøpe et gammelt vrak for en skjebnesvanger biltur med vennene dine, feirer Top Gear alt som er strålende med biler.

Kanalen vil inneholde en blanding av nyere sesonger med roterende programledere, ledet av Matt LeBlanc (Friends) og eldre sesonger med de ikoniske programlederne Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May.

Lang historie

Top Gear ble først sendt i 1977 og har vært en massiv suksess på grunn av sitt informative, svært underholdende og ikke alltid politisk korrekte innhold. Sentral i programmet er The Stig – en anonym racerfører som tester biler på en rullebane på en flyplass i England, der kjente skuespillere og andre også får lov til å sette fartsrekorder i ulike biler.

Pluto TV har sikret seg de eksklusive FAST-rettighetene for den nye Top Gear-kanalen, selv om den ikke vil inneholde den siste sesongen. I stedet vil kanalen tilby en sterk blanding av episoder med Clarkson, May og Hammond, samt nyere sesonger med programleder Matt LeBlanc og roterende medprogramledere.

Lett tilgjengelig

– Vi er begeistret over å kunngjøre lanseringen av Top Gear TV-kanalen på Pluto TV. Som verdens mest ikoniske bilmagasin på TV har Top Gear fengslet seere i flere tiår med sin unike blanding av underholdning og bilekspertise, sier Jesper Dahl, administrerende direktør for Pluto TV i Sentral- og Nord-Europa.

– Med en blanding av klassiske sesonger med Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May, samt nyere episoder med Matt LeBlanc, lover denne kanalen å være en «må se» for bilentusiaster og norske seere. Å legge den legendariske Top Gear-opplevelsen til Pluto TV forbedrer seernes underholdningsalternativer med dette flotte tillegget til vårt allerede varierte og sterke innholdsutvalg, sier Dahl.

Pluto TV tilbyr over 100 kanaler med forskjellige temaer – fra de største realityprogrammene og livsstilsprogrammene til filmkanaler i alle sjangre, samt sport, nyheter, musikk og underholdning. Pluto TV kan enkelt nås og strømmes på tvers av mobil-, nett- og tilkoblede TV-enheter. Last ned Pluto TV-appen eller strøm fra din smart-TV, PC, nettbrett eller telefon – alt uten registrering eller pålogging.

Powered by Labrador CMS