Kremer - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Kremer
Et Porsche-kit fra Kremer Design – det høres da ut som Tyskland. Ja visst, men det er det ikke. Her snakker vi ikke bare Brasil, vi snakker også Porscher som du aldri har hørt dem før.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif
For vel bygger Kremer plastsett som gir deg en 911 Turbo look-a-like, eller en nesten helt 993, men bygger du dem på det chassiset som Kremer også leverer har du et lite problem når du fyrer den opp. For her har du ikke de ujevne takstslagene fra en flat sekser, som romler så karakteristisk ut av pottene. Her har du ikke noe. I den grad en vannkjølt to liters VW-motor fra, for eksempel Golf, er ikke noe.

Det finnes flere sett her, du kan for eksempel få lov til å bygge opp en gammel 914, og det finnes kit som kan monteres på såpass forskjellige biler som Land Rover og forskjellige Alfa Romeoer.

Men de virkelig kit-bilene derfra er de moderne Porsche-etterlikningene som er bygget på firmaets eget chassis med McPherson foran, skiver rund baut og med en mulig turbosats for motoren fra din gamle slitne Gol.

Kremer leverer også fullt interiør dersom du vil, med skinn i seter og dører, elektriske ruter og el-motorer for å regulere setene.

Selskapet må opplagt ha en viss kompetanse på Porsche-området. De er et av de største Porsche-verkstedene i regionen, og har med andre ord god tilgang til originalvarene også. Jeg lurer på om det er sånn at han som har levert sin originale Turbo sjekker karosseriet sitt ekstra nøye når han henter bilen etter et oljeskift for å sjekke at de ikke har lurt på ham en etterlikning?

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: