Honda : Acura med sporty coupé - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Acura med sporty coupé
Selv om amerikanske bilindustri ligger nede for telling, betyr påske at det er bilutstilling i New York. Der kan du blant annet møte en ny Acura.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Hondas luksusmerke lanserer Acura ZDX, betegnet som en luksuriøs 4-dørs sportscoupé. Foreløpig er det kun snakk om en prototyp, men de legger ikke skjul på at den er forsmaken på noe som skal i produksjon innen kort tid.

I følge Acura har bilen coupé-aktige linjer og et muskuløst uttrykk samt fleksible egenskaper. De hevder derigjennom å definere en ny kategori innen luksusbiler. (Vi venter med å skrive under på den påstanden til vi har sett litt bedre bilder.)

- ZDX Concept er ulikt alt annet du har sett fra Acura tidligere, sier Jeff Conrad, visepresident for Acura salg.

- Prototypen står for et nytt nivå innen luksus og raffinement for Acura og er et typisk eksempel på hvordan vi ønsker å videreutvikle merket, fortsetter han.

Bilen skal være klar for produksjon allerede til høsten, og byr da på det siste nye innen ytelser, teknologi og sikkerhet.

Om en ukes tid får vi vite litt mer når bilen står på den internasjonale bilutstillingen i New York. Basert på disse mørke bildene er det vanskelig å se, men det er vel ingen stor overraskelse om vi har sett noe som ligner tidligere.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: