Cadillac : Cadillac-test på Nordsløyfa - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Cadillac-test på Nordsløyfa
Cadillac skal snart dra lakenet av sine kompakte utfordrer. Og når de skal slåss mot europeiske konkurrenter, må de selvsagt til Nordsløyfa for å teste.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er på Detroit-utstilling i januar Cadillac skal lansere sin ATS, og de legger ikke skjul på at viktige konkurrenter er de såkalte premium-merkene.

Se spionbilder av ATS

Vi snakker da naturligvis om modeller som BMW 3-serie og Mercedes C-Klasse i tillegg til Lexus IS som er en viktigere aktør på det amerikanske markedet enn i Europa.

SE VIDEO: Cadillacs nye turbomotor

Da er selvsagt den legendariske Nordsløyfa på Nürbugring en viktig arena for testing.

- Det fins ingen annen arena i verden som tilsvarer denne. Du kan oppnå mer på en runde her, enn på et dusin baner i Amerika, sier Davis Mikels, en av ingeniørene som jobber med å tilpasse drivlinjene i ATS.

Mikels og de andre ingeniørene er sertifiserte testførere på Nordsløyfa og sender store mengder data til sine kolleger som sitter hjemme i Michigan og analyserer disse.

- Det er punkter på banen hvor du bokstavelig letter, og andre steder der bilen utsettes for maks kompresjon. I tillegg er det alle mulig slags svingkombinasjoner som stiller høye krav til chassiset. Det fins ingen annen plass i verden som man kan teste under slike forhold som her, konkluderer Mikels.

Cadillac skal avduke ATS i Detroit 8. januar. I mellomtiden kan du hygge deg med deres video fra Nordsløyfa.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: