Bentleys SUV er her - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
58 bilder i galleri
Bentleys SUV er her
Du behøver ikke vente på de nye SUV-ene fra Rolls-Royce eller Bentley. Du kan bare ringe ARES.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Av en eller annen grunn datt det inn en melding om at ARES hadde åpnet butikk midt i hjertet av Londons Mayfair. Og at det skulle bli flere slike rundt i verden.

Og hvorfor skulle det interessere meg eller oss?

Da jeg sjekket hjemmesiden deres, skjønte jeg hvorfor. Ikke minst fordi jeg i dette selskapet, basert i Modena, fant to gamle forbindelser.

På bilutstillingen i Paris i 2010 sørget Lotus for en teppebombing ingen noensinne har sett maken til. Seks komplett nye modeller og en produksjons- og utrullings-plan som gjorde oss nesten målløse.

«Briste-eller-bære» presentasjon kalte jeg den, og selv om det ikke brast for Lotus – de har klart å hinke seg videre – brast det for Danny Bahar, daværende Lotus-sjef.

Nytt team
Han gikk, forholdsvis dramatisk, i 2012, og tok med seg Mihai Panaitescum – IED-utdannet i Torino og designansvarlig for de fleste av Paris-2010-konseptene.

Han fikk også med seg Waleed Al-Ghafari (eiendommer i Dubai, blant mye annet) og grunnla ARES i Modena.

Det de representerer er ombygde biler, til dels veldig ombygde (i motsetning til bare «veldig stylet») og selvfølgelig av de beste håndverkere dette området av Italia kan by på.

Selvkomponert
Det som gjør opplegget litt morsomt er at de allerede har SUV-utgaver basert på Mulsanne og Flying Spur, Ghost II og en veldig spesiell versjon av AMGs G 63.

Muligheter for høyere bakkeklaring, skikkelige dekk med helt genuine off-road assosiasjoner og et litt tøft Shooting Brake-preg er felles for dem alle.

Alle later til å by på 750 hk, på en eller annen måte, de møter 100 km/t på mellom 4,2 og 5,4 sekunder og toppfarten ender oppunder 270 km/t (selv om noen av off-road dekkene de kan utstyres med ikke har det særlig bra over 160).

Hvis det ikke er SUV-ombygginger du insisterer på, gjør de mer vanlige ombygginger på merker som Lamborghini, Aston Martin og Land Rover også.

Og hvis du virkelig vil vite hva det koster må du nesten stille opp selv, i 77 Picadilly.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: