Volkswagen Golf: Nei til Golf Cabrio i Norge - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img
5 bilder i galleri
Nei til Golf Cabrio i Norge
Små endringer og for lite volum er begrunnelsen for at Volkswagen fortsatt sier nei til Golf kabriolet i Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Gammel plattform, små forandringer og lite volum i Norge, er svaret produktsjef Jan Tore Kopperud oppgir som årsak til at Volkswagen-importøren også i 2016 dropper Golf kabriolet. 2014 var det siste året bilen ble solgt som ny i Norge.

Det hjelper altså ikke at Europas mest kjøpte sommerbil står på IAA i Frankfurt både faceliftet og utstyrt med Euro 6-motorer. Fronten er endret og nye interiørfarger står også på 2016-programmet.

– Vi synes oppgraderingen er for liten. Fortsatt bygges bilen på plattformen til Golf 6 mens Audi A3 er flyttet over på nyeste plattform, fortsetter Kopperud.

Kopperud mener at om Golf kabriolet hadde fått nyeste plattformteknologi, ville den også vært mer aktuell i Norge.

– Vi får ikke nødvendigvis alt vi vil ha, sukker Kopperud, og trøster norske kabrioletentusiaster at Beetle fortsetter som før. For ute er også ståltak-kabrioleten Volkswagen Eos.

Etter siste oppgradering tilbys Golf kabriolet med fire bensinmotorer (105/125/150/220 hk) og to dieselmotorer (110 og 150 hk).

Ikke en gang den gode 2014-sommeren satte fart i 2015-kabrioletsalget. Tall fra OFV viser at det ved inngangen til september var nyregistrert 154 kabrioletmodeller mot 196 (-21,4 prosent) på samme tid i fjor.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: