Renault : Langt mellom C og K - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
15 bilder i galleri
Langt mellom C og K
Renault lanserer en ny modell for Russland. Det er mye mer enn en bokstav som skiller den fra «vår» utgave.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Captur er en populær modell i Vest-Europa, men nå lanserer Renault en ny modell for Russland der C er byttet ut med K slik at navnet blir Kaptur.

Designmessig er den ikke helt ulik vår norske Captur, men dette er en bil som er skreddersydd for Russland både når det gjelder størrelse og egenskaper. Og den skal bygges eksklusivt på Renault-fabrikken i Moskva.

Kaptur er en av ti modeller som Renault-Nissan-sjeg Carlos Ghosn har lovet i løpet av inneværende år og en viktig modell for konsernets ekspansjon utenfor Europa.

- For å designe Kaptur har vi mikset Renaults generelle designtrekk med Russlands spesielle behov for off-road muligheter, komfort og bruksvennlighet. Kaptur er en ekte crossover med en robust og uttrykksfull design, sa designsjef Larens van Acker da han avduket bilen i Moskva.

Størrelsesmessig ligger Kaptur mellom den europeiske Captur og SUV-en Kadjar.

Den har en lengde på 433 cm, en bredde på 181 cm og en høyde på 161 cm over en akselavstand på 267 cm. Bagasjerommet har en kapasitet på fra 387 til 1200 liter med 60/40-delt baksete.

Kaptur har firehjulsdrift som standard, og bakkeklaringen er på hele 204 mm. Det skal ifølge Renault gjøre den ideell for det tøffe klimaet som kan oppleves i deler av det store russiske kontinentet.

Meldingen fra Renault sier ikke et pip om drivlinje, men som vi ser av bildene kan i alle fall kundene velge mellom automat eller manuell girkasse.

I tilfelle du lurer, så var Captur den mest solgte Renault-modellen i Norge i 2014 og nummer to, kun slått av elbilen Zoe, i fjor. Dette ifølge data fra OFV.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: