McLaren : Åpen og heftig - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
27 bilder i galleri
Åpen og heftig
McLarens Sports Series har hittil bestått av lukkede modeller. Nå får du mulighet for vind i håret.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Selv om McLaren omtaler dette som sine mest folkelige modeller, snakker vi fortsatt om modeller som ligger på nærmere tre enn to millioner, om du skal registrere en av dem på norske skilter. 

Nå lanserer McLaren 570S Spider som første toppløse alternativ i 570/540-familien. Og premieren er lagt til Goodwood Festival of Speed som går av stabelen 29. juni til 2. juli.

Takkonstruksjonen slekter på den som er benyttet til de åpne utgavene av 650S og 675LT. Vekten på bilen øker kun med 46 kg, og produsenten garanterer at strukturen er like stiv og stabil.

Det tar 15 sekunder å kjøre taket av eller på, og operasjonen kan gjøres i hastigheter på inntil 40 km/t. I åpen tilstand er en vindavviser på plass bak seteryggene, og hekkspoileren er plassert 12 mm høyere enn på coupéen for å kompensere for det manglende taket.

Den midtstilte motoren er en 3,8-liters twin turbo V8 med 570 hestekrefter og et dreiemoment på 600 Newtonmeter.

Null til hundre på 3,2 sekunder og toppfart på 328 km/t er ifølge McLaren identisk med hva 570S Coupé oppnår. Med taket ned må du imidlertid begrense toppfarten til 315 km/t – jeg vil tro det er tilstrekkelig.

I første omgang skal det bygges 400 Spidere i en spesiell Launch Edition, og i Storbritannia får disse en prislapp på 164.750 pund.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: