Mini : Forsmak på elbil fra Mini - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
19 bilder i galleri
Forsmak på elbil fra Mini
Mini gir oss et første innblikk i en elektrisk fremtid når de viser sitt Electric Concept på bilutstillingen i Frankfurt om et par uker.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Mini har alltid vært kjent for sine sporty og urbane kjøreegenskaper. Det er en arv som forplikter, men også lover godt for den kommende elbilen.

– Den ikoniske designen, den frekke sporty looken og ikke minst gokart-følelsen bak rattet som mange elsker Mini for, er en del av oppskriften også i elbilen som skal på markedet i 2019, lover Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge.

Det er snart ti år siden Mini lanserte sitt første elektriske konsept, Mini E, og BilNorge var blant de første medier som kjørte bilen

Modellen ble i sin tid produsert i 600 eksemplarer, og ble brukt for å samle den kunnskapen man trengte for å produsere en komplett elektrisk bil.

Denne kunnskapen la grunnlaget for utviklingen av BMW i3 som har vært BMWs norske bestselger de siste årene og som hittil i år er Norges mest solgte elbil. 

Konseptbilen er basert på tredørsutgaven av Mini, men vi kan nok regne med at produksjonsutgaven får sitt eget formspråk.

Dessuten vil BMW utnytte all kunnskap de har tilegnet seg gjennom i-modellene til å redusere vekt og oppnå maksimal rekkevidde.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: