Porsche : Porsches andre elbil - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
46 bilder i galleri
Porsches andre elbil
Porsche viser en ny konseptbil i Genève. Mission E Cross Turismo er som skapt for Norge.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Mission E Cross Turismo er forsmaken på en crossover med en lengde på 495 cm som vil dekke det daglige behovet som en romslig familiebil.

Den har et 800 Volt elektrisk system og er forberedt på de hurtigste ladestasjonens som etter hvert skal bygges ut over hele Europa.

Med slike lader du batteriene på omtrent den samme tiden det tar å fylle en bensintank. Og den kan induksjonslades, uten kabler.

Bilen får permanent firehjulsdrift og en samlet effekt på 600 hestekrefter, vi snakker null til hundre på under 3,5 og 0-200 på under 12 sekunder.

Porsche Mission E Cross Turismo bygger videre på Mission E-konseptet som ble vist i Frankfurt høsten 2015, og som skal vises i produksjonsdrakt neste år.

– Porsche Mission E Cross Turismo er som skapt for Norge. En helelektrisk sportsbil med firehjulsdrift og sportslig design, som samtidig har plass til utstyr for en aktiv livsstil, er drømmebilen for mange her til lands, sier en entusiastisk Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge.

(saken fortsetter)

– Dette er en konseptbil som ikke er bekreftet for produksjon, men den viser hvordan vi i Porsche ser for oss å kombinere sportslighet og kjøreglede i et design som har praktiske kvaliteter i en helelektrisk fremtid. Samtidig er konseptet en full-blods Porsche på den måten at den vil være den mest sportslige og mest teknologisk avanserte bilen i sitt segment.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: