Ssangyong : Elektrisk fra Ssangyong - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Elektrisk fra Ssangyong
Australske medier hadde en god dag i forrige uker. SsangYong fortalte at de var i ferd med å utvikle en elektrisk «Ute». Australias tradisjonsrike og foretrukne biltype.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

En Ute er en kombinert pick up og personbil – en som kan løse nesten alle aktuelle oppgaver ute på bygda, og som kan flytte folk og frakt over store avstander.

Det siste er kanskje grunnen til at de som tradisjonelt har vært sterke på Utes, fremdeles ikke har lansert noen elektrisk versjon. Lokalt er det derfor en ekstra fjær i hatten dersom SsangYong blir den første i det segmentet.

Det var under en presse-samling i Seoul nylig at Daniel Ram, sjefen for eksportmarkedene, kunne fortelle at «H 100 for tiden er under utvikling, og at den vil sørge for en del overraskede ansiktsuttrykk når den kommer».

Denne pickupen er snart på plass i Norge

Han kom ikke med detaljer, men han snakket om en ny plattform for elektriske biler derfra, og han «regnet med» at den ville trekke på alle hjulene. Om det kom til å bli en motor for hver aksel svarte han imidlertid ikke på.

Sungchin Park, sjef for produktutvikling gikk enda lenger og sa blant annet at e-SIV-konseptet (bildet) som vi så i Genève i år, snart vil dukke opp som produksjonsbil.

«Den vil komme før H100», sa han, og la til at Ute’n nok ikke ville være på plass før i 2023. «Vi blir kanskje de første – hvis ikke Tesla slår oss. Jeg har sett noen pick-up skisser derfra».

Han sa også at som mål hadde de 450 NEDC-kilometer rekkevidde og at det var solid backing fra eieren, indiske Mahindra & Mahindra, nå.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: