Kia ProCeed: Her er Kias ProCeed - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
32 bilder i galleri
Her er Kias ProCeed
Kia har i dag vist frem sin nye ProCeed i produksjonsdrakt. Oppskriften er kjent, men langt fra dagligdags i kompaktklassen.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Normalt tar det ganske lang tid fra vi får se et konsept til bilen står klar for salg, men her har det gått lynraskt.

Vi fikk det første hintet på bilutstillingen i Frankfurt for nokså nøyaktig et år siden. Så har vi vist spionbilder av godt kamuflerte prototyper under testing på bane. 

Det lekre konseptet vi møtte i fjor høst dro tankene umiddelbart til StingerKias nye toppmodell

Nå som ProCeed er ute i dagslyset aner vi likheten med Stinger, men jeg vil gjerne se litt mer enn disse første glansbildene Kia har publisert for å danne meg et bedre inntrykk.

Det er liten tvil om at Kia ønsker at vi skal oppfatte ProCeed som en økonomi-utgave av Mercedes CLA Shooting Brake. En stasjonsvogn med et sporty utseende.

Hyundai har fra før av tatt seg av den andre CLA-varianten med sin i30 Fastback. 

Til Norge kommer ProCeed i tre forskjellige utgaver. Toppmodellen blir ProCeed GT med 1,6-liters turbomotor på 204 hester og et dreiemoment på 265 Newtonmeter.

Nøyer du deg med litt mindre pulver kan du velge mellom to GT-Line utgaver – en 1,4-liters turbo bensinmotor med 140 hester eller en 1,6-liters diesel med 136 hk – begge i kombinasjon med 7-trinns dobbel clutch automatgirkasse.

Les vår prøvekjøring av nye Kia Ceed

Sammenlignet med en femdørs Ceed er ProCeed nesten 30 cm lengre og 5 mm lavere. Om vi sammenligner med den utgående Ceed stasjonsvognen så er nykommeren bare 5 mm kortere, men over fire centimeter lavere for å gi et mer dynamisk inntrykk.

Til tross for sporty design og en skrå bakluke har Kia fått plass til et bagasjerom på 594 liter – femti prosent større enn i femdørs Ceed.

Baksetene kan legges ned i forholdet 40:20:40 og Kia lover et flatt bagasjeromsgulv, samtidig som en lav lasteterskel letter innlastingen.

Som andre Kia-modeller leveres også ProCeed med bransjens beste garantiordning – 7 år med kjørelengde inntil 150.000 kilometer. Salget av ProCeed starter i første kvartal 2019, og første anledning til å se bilen er på Paris-utstillingen i oktober.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: